Akvarel

Forfatter Titel Stand Pris
.
Brenøe, Susanne:
Se og mal akvarel – en bog for begyndere (89 s). “Se før du maler” lyder det klare budskab, inden der lægges op til afprøvning af teknikker og øvelser med vandfarve. Afsluttende gives forslag til flere dekorative enkeltmønstre. Klematis 2004.
Som ny 140,-
.
Delft, Pieter van m.fl.:
Akvarel – en praktisk håndbog (116 s). Til forskel fra andre bøger om akvarel er der her taget udgangspunkt i klassisk billedanalyse og -komposition. Der er arbejdet med opbygning af flader, paletter og blandings-teknikker. Høst & Søn 1992.
Som ny 85,-
.
Fredsøe, Ulla:
Blomster i akvarel (44 s). Det er så yndefuldt, at det ligner en sommerferie. Roser, tulipaner, valmuer m.fl. Alle motiver gennemgår, trin for trin, så man selv kan øve sig i at male dem i akvarel. Fine store gengivelser med tydelige anvisninger. Olivia 2002.
Som ny 75,-
.
Glode, Birgitta:
Blomsterakvarel (48 s). Praktisk opbygget grundbog med tips og tricks til at komme igang med at male akvael. Her er lidt om farvelære, skitsering, komposition og baggrund. Samt fine eksempler på blomster malet med udgangspunkt i grundfarverne. Aschehoug 1996.
Som ny 75,-
.
Glode, Birgitta:
Haven i akvarel (60 s). Fin grundborg med intro til selve teknikken og smukke forslag til anvendelse. Fra enkle øvelser i farveblanding arbejdes med særlige motiver fra forår, sommer og efterår. Aschehoug 2000.
Som ny 85,-
.
Harrison, Hazel:
Håndbog i akvarelteknikker (191 s). Omfattende håndbog i det at arbejde med vandbaserede farver. Det omfatter akvarel, gouache og akryl. Mange gode anvisninger på specielle teknikker. Gyldendal 1992.
Brugt 120,-
.

Kortzau, Ole:
Akvarel (94 s). Smuk og professionel indføring i det at male akvarel. God gennemgang af farver, papir og teknik. (Fås med blødt bind og med hårdt bind / forskellige forsider, men samme indhold). Gyldendal 1987, 1989.
Brugt 60,-
.
Monahan, Patricia:
Akvarelmaling – teknik og materialer (156 s). I seks omfattende kapitler føres læseren ind i det at arbejde med akvarel. Gode illustrationer og klare anvisninger. Clausen Bøger 1992.
Brugt 120,-
.
Nyblom, Lennart:
Handbok i Akvarellmålning (48 s). Skøn lille sag, hvori forfatteren understreger, at han ikke kan lære folk at male, men at bruge farverne og teknikken. Med klare informationer om farver og farvelære, samt oversigter over akvarel- og gouachefarver. W&W, Stockholm 1946.
Slidt 25,-
.
K1_Steen-Birgitta_Mal-selv-akvarel_
Steen, Birgitta:
Mal selv akvarel (71 s). Trin for trin indføres læseren i arbejdet med at kunne male akvarel. Ud fra helt enkle eksempler vises landskaber, træer og andre udvalgte motiver. Klematis 1994.
Brugt 95,-
.
Steib, Josef:
West-Indisches Skizzenbuch (112 s). Personlig rejsekalender og notesbog i form af skitser og akvareller udført at den tyske grafiker og maler JS (1898-1957). Har en særlig friskhed, opnået ved den hurtige iagttagelse og fastholdelse af oplevelserne fra en rejse i 1955-56. Egen udgivelse (tysk) u.å.
Brugt 45,-