Skulptur

Forfatter Titel Stand Pris
.
Burkard, Lene (red.):
Kirsten Ortwed
(144 s). Kunstnerens personlige katalog udgivet i forbindelse med hendes udstilling i den dansk pavillon på Biennalen i Venedig 1997. Introducerende tekster og omfattende curriculum vitae. Center for Dansk Billedkunst 1997.
Brugt 120,-
.
Petry, Michael:
The Art of not making – the new artist / artisan relationship
(208 s). Skulpturbegrebet er under forandring og i takt med at grænserne mellem klassiske skulpturelle arbejdsformer og kunsthåndværk nedbrydes opstår der nye og udfordrende muligheder. Begavet samling af inspirerende eksempler. Thames & Hudson 2012.
Som ny 160,-
.
Skirl, Krestina (red.):
Introspection – om kunstneren Steffen Tast
(89 s). Omfattende introduktion til kunstnerens og udviklingen af hans arbejde med installation og skulptur gennem mere end 25 år. Tekst af forskellige forfattere på dansk og engelsk. Boggalleriet, Rønde 2012.
Brugt 120,-
Ørskov, Grethe: Om skulptur og skulpturoplevelse (184 s). Fortsat en vedkommende og velbegavet introduktion til området. I 17 overskuelige og godt illustrerede kapitler introduceres forskellige skulpturbegreber. Dertil noget om billedhuggerens forskellige tilgange til arbejdet med form, valg af materialer og emner. (Senere genudgivet under forfatternavnet Grethe Grathwol). Pænt eksemplar i hard cover med smudsomslag og original kassette. Borgen 1967. Brugt

Paperback

295,-

120,-