Tegning og tegneserier

Forfatter/Titel Stand Pris
.
Bammes, Gottfried:
The Artist’s Guide to Human Anatomy
(143 s). Klassisk opbygget tegnemanual. Herligt klar i sine instruktioner og forslag til egne eksperimenter. Henvender sig til selvstuderende og undervisere. Transedition Books 1994.
Brugt 75,-
.
Bowen, Ron:
Drawing Masterclass
(160 s). En smuk bog for tegnere, der gerne vil kunne noget mere. Introduktion til strategier og særlige arbejdsformer, der kan styrke iagttagelsen og formdannelsen. Leopard, London 1995.
Som ny 100,-
.
Edwards, Betty:
At tegne er at se – Indføring i frihåndstegning
(190 s). Ikke uden grund en af de mest kendte grundbøger inden for området. Velegnet til selvstudium og god til undervisning. Gyldendal 1979. NNF Arnold Busck 1989.
Brugt 85,-
.
Hergé:
Tintin et L’alph-Art
(62 s). ”La Dernière Aventure de Tintin”. Ret skøn introduktion til Tintins univers – set ud fra den rent tegnemæssige vinkel. Krydret med skitser, kommentarer og eksempler på dialog. (Fransk tekst). Casterman 2004.
Som ny 60,-
.
Lyngsø-Petersen, Erik:
Lars Refn – 25 års tegninger til Nyhedsmagasinet Ingeniøren
(72 s). Bladtegning udgør en helt særlig genre inden tegning. I denne festlige lille sag får vi for et kig ind i humoren og de hurtige kommentarers arena. 2006.
Som ny 40,-
.
Nicolaides, Kimon:
Tegn på den naturlige måde
(230 s). En virkelig klassiker, der bygger på forfatterens mangeårige erfaring som underviser og billedkunstner. Gennemgår teknik, bevægelse og form. Borgen 1969.
Brugt 95,-
.
Parramón, José M.:
Tegning med farveblyanter – fra teori til praksis
(80 s). Ved hjælp af seks velbeskrevne øvelser introduceres en mere bevidst brug af farveblyanter som kunstnerisk og illustrativt medie. Hernov 1988.
Brugt 80,-
.
Parramón, José M.:
Tegning og maling efter nøgenmodel
(112 s). Den menneskelige krop som motiv kendes langt tilbage i historien. Efter en kort introduktion fortælles om  forskellige teknikker inden for tegning og maling. God arbejdsbog. Hernov 1976.
Brugt 85,
.
Raynes, John & Jody:
Lær at tegne den menneskelige figur
(160 s). Super vel tilrettelagt arbejdsbog bygget op i form af 68 projekter med hver sit tema. Der kan arbejdes fra det helt enkle omrids, til den fulde figur og bevidste brug af farver. Parragon, UK 2000.
Som ny 100,-
.
K15_Tatham_Fashion-Design-Drawing-COurse_
Tatham, Caroline & Julian Seaman:
Fashion design – Drawing course
(144 s). I fire fyldige kapitler introduceres til arbejdet med at lade sig inspirere, hvordan ideer kan illustreres, projektplanlægning og ikke mindst formidling af de gode ideer. Thames & Hudson 2003.
Brugt 120,-
.
Tei, Sadako:
Fashion Illustration – The Fundamentals and Knacks
(127 s). En lidt speciel – men super grundig indføring i modtegning. Har især sin styrke i forslag til gengivelse af tekstile kvaliteter. Korinsha Press 1996.
Slidt 75,-
.
Winding, Thomas og Peter Hentze:
Den lige vej fra prinsessekjole til malerkunst
(88 s). To skøre,  skønne, kreative sjæle har leget ping pong med hinanden og med det at tegne og fortælle. Nyd bogen og tag det med, der kan bruges i dit eget arbejde. Thanning & Appel 1993.
Brugt 85,-