Tekstil Bog- og Blogdag

Den 28. september 2013 deltog TEX-antik i “Tekstil Bog- og Blogdag” på Biblioteket i København NV. Masser af workshops, Speakers’ Corner og stande med alskens gode håndarbejdsting i form af materialer, bøger og gode ideer – fyldte biblioteket en lang, glad lørdag. Her er, lettere forsinket, et par fotografiske glimt fra dagen.

Tekstil Bog- og Blogdag vender tilbage – og afholdes næste gang den 5. september 2015. Sæt kryds i kalenderen allerede nu. På gensyn i Nordvest!

Nina Maja passer TEX-antik's stand i Salen på Biblioteket i Nordvest.
Nina Maja passer TEX-antik’s stand i Salen på Biblioteket i Nordvest.
Lisbeth interviewer Anette Sonne fra Fil Bleu, der fortalte om "Min skrædder i Ouagadougou". I det velindrettede Speakers’ Corner var der i løbet af dagen desuden indslag om street art, vikingedragter, strikkeklubben i Aldersrogade med mere.
Lisbeth interviewer Anette Sonne fra Fil Bleu, der fortalte om “Min skrædder i Ouagadougou”. I det velindrettede Speakers’ Corner var der i løbet af dagen desuden indslag om street art, vikingedragter, strikkeklubben i Aldersrogade med mere.
TBB-dag-NV_Pryds_4386_low
Eva Lone passer billetsalget ved indgangen til bibliotekets værksteder, hvor der dagen igennem var workshops med titler som “Mega tylsbroderi”, “Monsterhækling”, “Strukturer i strik” og “Smykker i tekstil blandform”. Der var også stor tilstrømning til de åbne værksteder i bl.a. silketryk og patchwork.
Et kig ind i salen. Forrest er det Charlotte Kaae fra Knitting by Kaae, der demonstrerer strikketeknikker på standen.
Et kig ind i salen. Forrest er det Charlotte Kaae fra Knitting by Kaae, der demonstrerer strikketeknikker på standen.
AFUK – Akademiet For Utæmmet Kreativitet – stod for den afsluttende surprise – med farverige kostumer ("Skulptøj") og optræden. (Alle fotos: Lars Pryds)
AFUK – Akademiet For Utæmmet Kreativitet – stod for den afsluttende surprise – med farverige kostumer (“Skulptøj”) og optræden.
(Alle fotos: Lars Pryds)