TEX-antik på strikkeopskrifter.dk

Den populære strikkeblog strikkeopskrifter.dk har været på besøg på TEX-antik’s lager*) – og har skrevet et fint portræt af det lille antikvariat med fokus på bøger om håndarbejde og tekstil. Blog-bestyrer Louise Gram skriver blandt andet:

“Tex-antik er et bogslaraffenland for alle der interesserer sig for håndarbejde. Det er her man finder alle de skæve og sjove udgivelser man ikke vidste fandtes, de virkeligt sjældne og efterspurgte værker …”

Derudover har Strikkeopskrifter.dk også lavet et portrætinterview med Lisbeth i forbindelse med den netop udgivne bog Tekstile Smykker – under den forrygende overskrift “Smykker strikker man da selv!”

Heri fortæller Lisbeth bl.a. hvilken af kæderne i bogen, der er hendes egen yndlingskæde – et svært spørgsmål, da “…hvert smykke har sin egen forhistorie. Lige netop det med at arbejde historier ind i tingene er utroligt vigtigt for mig, når jeg arbejder med undervisning og på workshops”, som Lisbeth siger.

Der står Lisbeth Tolstrup over hele toppen af den populære strikkeblog strikkeopskrifter.dk lige nu – et portrætinterview i forbindelse med udgivelsen af Tekstile Smykker, en opskrift om bogen OG en omtale af TEX-antik.dk.
Der står Lisbeth Tolstrup over hele toppen af den populære strikkeblog strikkeopskrifter.dk lige nu – et portrætinterview i forbindelse med udgivelsen af Tekstile Smykker, en opskrift fra bogen og en fin omtale af TEX-antik.dk. (Skærmdump fra strikkeopskrifter.dk)

*) Vi har jo ikke en fysisk butik, men bøgerne er i høj grad til at tage og føle på, så de bor på masser af reoler på Østerbro