Opfrisket hjemmeside

Velkommen til det nye TEX-antik! Vi har brugt sommeren til at opdatere hjemmesiden, så den forhåbentlig er endnu nemmere at finde rundt på. Opbygningen er dog den velkendte:

Forsiden viser i venstre side de nyeste indlæg på bloggen (vi har flyttet det bedste af det ‘gamle’ indhold med over) og i spalten til højre finder du oversigten over emnegrupperne. Her findes også anvisning til hvordan du bestiller bøgerne – men dén procedure er helt uændret.

Tre nyskabelser:

billedvisning-ny-tex-antik1. Billederne af bogforsiderne er nu meget tydeligere – klik på det lille kvadratiske udsnitsbillede og se forsiden i stor størrelse, inden du beslutter dig for at bestille. Klik i krydset eller på den grå baggrund for at komme tilbage til listen.

search-TA-kaffe-fassett2. Vi har tilføjet et søgefelt øverst til højre – skriv de ord, du vil søge efter, klik på luppen (eller tast Enter) – og søgeresultatet vises til venstre som links til den eller de sider, ordet findes på. I eksemplet herover er der søgt på kaffe fassett – hans bøger findes således i kategorierne Strik og Patchwork.

3. DK eller COM – begge dele virker. Endelig er det nu muligt at bruge både tex-antik.com og tex-antik.dk, for at finde os. Uanset om du vælger det ene eller det andet, lander du samme sted – nemlig her!

Husk også, at du kan abonnere på indlæggene på bloggen – tilmeld dig ved at skrive din mailadresse i feltet i spalten her til højre (under “Abonnér på bloggen”) – så får du en mail med alle nye indlæg, vi offentliggør.

Forstat god sommer!
Mange hilsner Lisbeth og Lars