Flamingo-positionen kræver sin kvinde

flamingo_dreamstime_m_29016097

Der er gået rigtig lang tid, siden jeg sidst skrev et indlæg her på siden. Det skyldes noget så banalt, som at jeg har fået et nyt knæ – selvom det mere opleves som en ny knastaksel. Det har selvfølgelig krævet en del af den læge, der opererede, men det krævede også noget af såvel knæ som ny ejermand.

Men i dag var der forår i luften, og for ikke at stakken af nye bøger helt skulle skjule for udsigten, tog jeg i al stilfærdighed hul på at tjekke broderihylden. Efter en times tid gik der flamingo i den. Jeg følte mig kogende lyserød i ansigtet, i takt med at det nye led blev bøjet og underbenet trukket op på en dertil placeret stol. Efter fire-en-halv måned med et nyt knæ havde jeg drømt om at kunne danse flamenco for fuld udblæsning, men indtil videre er jeg altså bare nået til flamingo-positionen. Det gode ved det hele er, at der er ro til at nyde nogle af de bøger, jeg “genopdagede” med stor glæde.

(Foto: Dreamstime)