Køb en jule- eller nissebog – og spar portoen

02_juleboeger-2015

Helt tilfældigt men ganske passende begyndte det at sne, da jeg opdaterede kategorien “Diverse teknikker” med nye titler – det er jo her, vi har de fleste af vores bøger om alle de herlige juleting og -sager. Så kan man da komme i julestemning allerede i november!

Snevejret giver os anledning til et lille hurtigt

JULETILBUD:

Bestil mindst én julebog – dvs. en bog hvor ordet “JUL” eller ordet “NISSE” indgår i titlen, så sender vi hele din bestilling fragtfrit til en adresse i Danmark. Tilbuddet gælder til og med onsdag den 23. december 2015 – for SÅ er der nemlig dømt juleferie! Tilbuddet gælder ikke kun bøger i “Diverse teknikker“, det gælder alle kategorier på TEX-antik.dk. Et tip: Nissebøgerne finder du under “Dukker og bamser“.

Bestil som du plejer, ved at sende en mail til lisbeth@tex-antik.dk – så tjekker vi at “JUL” eller “NISSE” indgår i én af bøgernes titel, så du sparer portoen.

Herover er et lille udvalg af nye og gamle Diverse teknikker-titler. Hvis du ikke er til jule-sjov endnu, har vi fx den splinternye bog fra Andersen & Lepri: “MERE – i læder og pels” – samt selvfølgelig de tre øvrige i den fine serie om pels- og læderarbejde.

Eller hvad med PH’s klassiker “Dragebog for børn fra 8–128 år” sammen med den moderne variant: Lars Skibelunds instruktive “Drager i vinden” – så er du klædt virkelig godt på til en blæsende vinterdag.

Se mange flere teknikker på tex-antik.dk/div-teknikker

02_pels-Laeder-Drager