Broderi er bare størst

01_tre-nye-broderi-nov-2015

Med 122 titler er Broderi nu den suverænt største gruppe på TEX-antik. Siden med broderi-bøger netop opdateret – og der er flere spændende nyheder, deriblandt de tre på billedet herover:

Fra venstre er det Pia Bates og Kristina Blixt’s “Broderi – Lust och välbehag”, en skøn inspirationsbog til frit broderi; Mary Thomas’s 234 siders klassiker “Dictionary of Embroidery Stitches” hvori broderistingene forklares grundigt i både tekst og tegning; samt “Eva’s Broderibog” af Lis Paludan – en herlig idébog med udgangspunkt i børns egne tegninger. Og der er mange mange flere – find dem allesammen på tex-antik.dk/broderi

Lars er stand-in som butiksbestyrer
Lisbeth har efter veloverstået operation fået et nyt knæ, så Lars (det er mig på billedet herunder) er blevet forfremmet fra roadie og slæber af tunge bogkasser til i den kommende tid simpelthen at “passe butikken”. Jeg glæder mig til at høre fra jer og vil efter bedste evne svare på jeres mails, pakke og sende bestillinger, opdatere hjemmesiden, rydde op på lageret og hvad der ellers falder for.

God weekend!

lars-tex-antik-nov-2015
Lars Pryds, grafisk designer og vikarierende TEX-antik-bestyrer.